duminică, 17 noiembrie 2013

Ma doare capul

Citesc on-line ziarul Adevarul. 3 articole despre diverse afaceri imobiliare ajunse in instanta. Si citesc si despre hotararea instantelor. Si ma doare capul.

Tiganii acuzati de tepe de un milion de euro si achitati de doua instante: ultima faza a procesului incepe peste o luna, la Curtea Suprema
Lucia Seifert si Petru Jurj au fost trimisi in judecata de procurorii DIICOT pentru inselaciune, fiind acuzati ca au inselat mai multe persoane cu suma de aproximativ un milion de euro. Tribunalul Timis si Curtea de Apel a dispus achitarea inculpatilor, iar procesul a ajuns acum la Curtea Suprema.
Sentinta prin care sotia fostului procuror general al Romaniei a fost „albita” in dosarul mafiei imobiliare
Notarul Safta Criste, sotia fostului procuror general al Romaniei, Mircea Criste, a fost urmarita penal in dosarul privind afacerile cu terenuri cu acte false. Zece persoane au fost trimise in judecata. Safta Criste a fost scoasa de sub urmarire penala si a primit o amenda administrativa de 1.000 de lei. Instanta a anulat si aceasta amenda, judecatorul anuland punct cu punct acuzele procurorului.
Prim-procurorul urmarit din candelabru cum ia mita vrea sa devina avocat. Fara examen!
Ciprian Zamfirescu, fostul sef al Parchetului de pe langa Judecatoria Sannicolau Mare, judecat pentru corupţie, vrea sa intre in avocatura fara examen. Baroul nu il primeste, iar Zamfirescu cere in instanţa primirea in profesie cu scutire de examen.
(textul original pe www.fraudaimobiliara.ro)

Niciun comentariu: